In de salon van De Oase valt meteen de natuurlijke, ontspannen sfeer op, met veel hout. Hier valt de drukte van alledag van je af, en dat is precies wat Daniëlle Rots wil voor haar klanten. Zij neemt alle tijd voor uw beauty- of kappersbehandeling. De natuurlijke inrichting sluit mooi aan bij de producten op natuurlijke en biologische basis waarmee zij werkt. Dat zijn bijvoorbeeld de merken Roselheim, Boho make up en O’Right, en nu de nieuwe Nabé Hair Colors. Hiermee is de Bredevoortse salon uniek in de regio! Daniëlle is sinds 2011 zelfstandig gediplomeerd schoonheidsspecialiste, en begon in oktober 2013 ook met een kapsalon. Zo kan zij haar klanten nog meer service bieden. De salon is aangesloten bij de Anbos.

Daniëlle Rots

Ik ben Daniëlle Rots en vind het leuk om klanten heerlijk in de watten te leggen. In januari 2011 ben ik voor mijzelf begonnen als schoonheidsspecialiste en sinds oktober 2013 heb ik ook mijn eigen kapsalon. Ik werk al jaren als kapster, maar ik vind het leuk om beide te combineren. In mijn kap- en schoonheidssalon werk ik alleen met natuurlijke en biologische produkten zoals: Roselheim (Nature+Science), Oright en Nabé Hair Color

Meeting Nature
Kleur heeft altijd de emoties van mensen beïnvloed. Ze roepen verwondering, energie en passie op. Net zoals de stralende en verleidelijke kleuringen van Nabé Hair Color. Ze zijn rijk in verleidelijke nuances, glanzend en bieden diepe schakeringen. Alleen een professionele stylist kan vanuit zijn passie met dit palet de mooiste kleuringen maken. Laat je inspireren door alle mooie kleuringen die de natuur je mogelijk maakt.
Nabé Hair Color dekt voor 100% grijs en geeft effen kleuren met een mogelijke lift tot wel 5 nuances. De unieke ammonia-arme formule zorgt ervoor dat er geen irriratie van de huid plaatsvindt. De formulering is 100% vrij van PPD, Resorcinol, Sulfaten en Parabenen. De uitgebalanceerde formule van natuurlijke oliën en aroma’s zorgt voor een heerlijke milde en aangename kleuring.
Hier heb ik voor gekozen omdat er steeds meer mensen zijn die last hebben van huidproblemen. Ik ben een salon die aandacht geeft aan de klant en u kunt bij mij heerlijk relaxen en ook leuke hightea arrangementen boeken samen met een vriendin. Kom eens langs en laat u in een ontspannen sfeer lekker verwennen in Schoonheids- en kapsalon De Oase.